Mond4u. De zeeuwse mondhygiëniste in de praktijk.
2
page-template-default,page,page-id-2,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-239,elementor-page elementor-page-2
 

Praktijk

Onze passie is u begeleiden naar een gezonde/schone mond.

Wanneer u voor het eerst bij een mondhygiëniste komt maken we eerst een afspraak voor een intake. Na een mondonderzoek bespreken we samen hoe het met uw mondgezondheid gesteld is. We geven u aanvullende informatie en instructies en samen stellen we een passend behandelplan op. Waarbij u ook over de kosten geïnformeerd zal worden.

Afspraken die niet binnen 24 uur afgebeld worden, kunnen in rekening gebracht worden.

Ons adres: Van Dusseldorpstraat 5, 4461 LT Goes
Bellen: 0113 323 560 (tijdens behandelingen kunnen we niet altijd de telefoon aannemen)

e-mailen: jolien@mond4u.nl of janis@mond4u.nl

Welkom in onze praktijk

Iedereen is welkom in onze praktijk. U kunt een afspraak bij ons inplannen, zowel op eigen initiatief als via een doorverwijzing (door bijv. uw tandarts).
Mocht u minder mobiel of rolstoelafhankelijk zijn, is het wellicht goed om te weten dat er brede ingangen zijn in het gebouw en daarnaast is er een lift aanwezig.

Wist u dat behandelingen bij de tandarts en mondhygiënist volledig vergoed worden bij kinderen tot 18 jaar!

Bereikbaarheid

Het adres van onze praktijk is:

Van Dusseldorpstraat 5, 4461 LT Goes. Onze praktijk is gelegen op de eerste verdieping, in het gebouw ‘Medisch Centrum de Pijlers’. Als u het gebouw binnen loopt, neemt u de trap of lift omhoog naar de eerste verdieping. Onze praktijk bevindt zich aan uw linkerzijde (na de klapdeuren en het toilet neemt u de gang links)

Komt u met de auto?

In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Houd er rekening mee dat het een betaald parkeren zone betreft.

Komt u met de bus?

Nabij de praktijk is de bushalte (Goes, Kloetingseweg) op steenworp afstand.

Komt u met de fiets

Dan kunt u uw fiets stallen in de fietsenstalling voor de ingang van het gebouw.