Mond4u. De mondygiëniste maakt uw mond weer gezond en fris
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-239
 

Uw Mond

Het belang van een gezonde mond

Hoe gezonder de mond, hoe beter. Een gezonde mond voorkomt veel problemen. Een mond is namelijk een perfecte plek voor bacteriën. Maar dat kan soms een beetje uit de hand lopen. Een aantal problemen die ik veel zie zijn tandbederf, ontstoken tandvlees, een onfrisse adem, ontstoken slijmvlies en problemen met eten. Mond4u maakt uw mond weer helemaal schoon en fris en adviseert in mondhygiëne.

Gezondheid gebit (parodontiumstatus)

Mond4u kan de gezondheid van uw tanden en tandvlees beoordelen op tekenen van parodontitis. Uw gebit wordt grondig gereinigd, bacteriële afzettingen en tandplak worden verwijderd van boven en onder het tandvleesoppervlak. Vervolgens worden uw tanden gepolijst, waardoor ze glad en fris aanvoelen. Ik laat zien hoe u uw gebit thuis kunt verzorgen en adviseren u de juiste producten voor het onderhoud.

Gezondheid tandvlees (pocketstatus)

De conditie van het tandvlees rondom alle tanden en kiezen bepaalt voor een groot gedeelte de gezondheid van uw gebit. De pocketstatus geeft informatie in welke mate uw tandvlees ontstoken is. Mond4u brengt het aantal aangetaste tanden en kiezen in kaart en onderzoekt de ernst van de ontsteking. Gezamenlijk bespreken we het aantal behandelingen dat nodig is om de pocketstatus te herstellen.

Kwaliteitsregistraties

Wij zijn lid van de de Nederlandse vereniging van Mondhygiënisten (NVM). De NVM voert een actief beleid om de deskundigheid van mondhygiënisten te verhogen.

Tevens staat Mond4u ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Is uw mondhygiënist ingeschreven bij het KRM, dan kunt u er zeker van zijn dat zij uw mondverzorging professioneel en vakkundig uitvoert.

Om aan de kwaliteitseisen te voldoen volg ik meerdere cursussen en (na)scholingen per jaar om onze kennis op peil te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Wilt u ook een schoon gebit en een gezonde mond?