Mond4U mondygiënisten voorkomen problemen in uw mond
509
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-509,page-child,parent-pageid-113,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-239
 

Voorkomen / behandelen

Voorkomen/behandelen

Het preventief handelen/behandelen en tijdig opsporen van eventuele problemen is van essentieel belang om ergere problemen in de toekomst te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen.

Het jaarlijks laten ‘meten’ van uw tandvlees is een manier om de conditie van uw tandvlees in kaart te brengen. Eventuele tandvleesproblemen worden vastgesteld en vervolgens naar behoeften professioneel behandeld. Hierbij kunt u denken aan een persoonlijk mondverzorgingsadvies, gecombineerd met een gebitsreiniging/dieptereiniging.

Via een persoonlijk advies- en behandelplan, proberen wij u te begeleiden naar zo’n gezond mogelijke mond. Een gezonde mond draagt positief bij aan uw algemene gezondheid. Onze visie luidt dan ook: “Hoe gezonder uw mond hoe beter”.

Bij Mond4u kunt u terecht voor:

  • persoonlijke mondverzorgingsadviezen
  • voedingsadviezen
  • lifestyle adviezen (bijv. rookstop)
  • preventieve gebitsreinigingen
  • parodontale behandelingen.

 

Op de website van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVVP) alsook op de website van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM), vindt u wellicht nog interessante aanvullende informatie.
https://www.nvvp.org/patienteninformatie
https://www.nvmmondhygienisten.nl/
https://www.mondhygienisten.nl/

Wilt u ook een schoon gebit en een gezonde mond?